Els

Fijn kennis met je te maken.


Vanuit het sterke geloof dat ieder van ons in zich de kansen heeft om te groeien, hoe dor het landschap soms ook lijkt, wil ik graag met anderen op weg gaan.


Jaren als leerkracht, vormingswerker en trainer vormden me didactisch en geven me een blijvende kans om te vernieuwen, verrijken, en samen met mijn leerlingen steeds weer op ontdekking te gaan.


Jaren bij Bednet vzw  gaven me kapstokken om mezelf verder te ontdekken. Om te leren dat ik tot leven kom wanneer ik nieuwe dingen in de wereld kan zetten. Ik kon mijn pedagogische vaardigheden verdiepen en leerde nieuwe mogelijkheden van mezelf kennen tijdens talrijke soms moeilijke maar steeds boeiende gesprekken die ik kon voeren met mensen in nooit vanzelfsprekende situaties . Bovendien kon ik een prachtig team  ondersteunen en begeleiden bij het werken met langdurig en chronisch zieke kinderen.


Na het verzamelen van inzichten en kennis, door opleidingen,  boeiende masterclasses en workshops en ook door het leven zelf, besloot ik aan de Educatieve Academie mezelf te verrijken om ook een therapeutische weg met mensen te kunnen gaan.

De opleiding tot therapeute in de interactionele vormgeving die ik daar volgde, leert me  mensen te ondersteunen om dichter bij hun eigen kracht te komen.


Als liefhebber van woorden schrijf ik, proef ik, spreek ik, lees ik, en vooral ook luister ik.

Woorden hebben voor mij de kracht om deuren te openen naar wegen die verder brengen.

En waar woorden tekort schieten, is er poëzie, in alle mogelijke vormen.

Geschreven, gezongen, geschilderd, getekend, gedanst,...


Bovenal... als mens, als vrouw, kies ik elke dag voor het leven.

Ik hou van de verrassingen en uitdagingen evenveel als van de tradities en zekerheden.

Verder...


Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VVTIV en onderschrijf de ethische code van deze vereniging.

Ik volg op regelmatige basis supervisie sessies

+32 484 27 55 11


PROCESSIEWEG 8 - STEENOKKERZEEL


els.brijs@bodhipraktijk.be

© Copyright. All Rights Reserved.